loader image

Happy Village biedt gezinsondersteuning voor ouders die vragen hebben over de opvoeding van hun kinderen. Dit kan een scala aan vragen omvatten, van dagelijkse uitdagingen tot wat meer complexere situaties.

De ondersteuning die Happy Village biedt, kan variëren van advies en begeleiding bij specifieke opvoedingskwesties tot het aanreiken van tools en strategieën om ouders te helpen bij het oplossen van problemen en het bevorderen van een positieve opvoedomgeving.

De professionals bij Happy Village zijn goed uitgerust om ouders te helpen bij het navigeren door verschillende aspecten van de opvoeding, zoals het omgaan met gedragsproblemen, het stimuleren van positieve communicatie binnen het gezin, het opzetten van effectieve discipline strategieën, en het bevorderen van de emotionele ontwikkeling van kinderen.

Door gezinsondersteuning aan te bieden, speelt Happy Village een essentiële rol in het versterken van families en het creëren van een ondersteunend netwerk waar ouders terecht kunnen voor advies, begeleiding en steun bij het opvoeden van hun kinderen.

Neem contact op met Happy Village!

Telefoon

010 226 92 33

Openingstijden Hoofdkantoor

Dinsdag t/m donderdag van 10:00 - 17:00

 

 

Openingstijden Ontwikkelcentrum

Ma - Vr: 08:00 uur - 19:00 uur

Adres

Hoofdkantoor
Overschieseweg 34, 3044 EE Rotterdam