loader image

De naschoolse dagbehandeling Happy Village biedt een waardevolle omgeving voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege ontwikkelings- of gedragsproblemen. Het is gericht op kinderen die bijvoorbeeld klassiek autisme, ADHD, een (licht) verstandelijke beperking of een leerachterstand hebben.

Op de naschoolse dagbehandeling worden diverse hulpvragen aangepakt, zoals het vergroten van sociale vaardigheden, het herkennen en op een goede manier uiten van emoties, omgaan met leeftijdsgenoten en het opbouwen van zelfvertrouwen.

Dit gebeurt in een veilige omgeving waar kinderen worden gestimuleerd door middel van afgestemde activiteiten. Ook is het van belang dat de kinderen kunnen ontspannen en ontprikkelen.

Hier krijgen ze ook de gelegenheid voor op de naschoolse dagbehandeling Onze (persoonlijke)begeleiders werken samen om uw kind de beste zorg en begeleiding te bieden, waarbij de activiteiten worden afgestemd op de leerdoelen van het kind. Dit gebeurt uiteraard in overleg met u als ouder en/of de (gezins)voogd.

Kinderen op de naschoolse dagbehandeling krijgen niet alleen de kans om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken, maar ze vinden er ook een plek waar ze leuke contacten kunnen leggen en deelnemen aan diverse activiteiten die aansluiten bij hun interesses en behoeften.

Neem contact op met Happy Village!

Telefoon

010 226 92 33

Openingstijden Hoofdkantoor

Dinsdag t/m donderdag van 10:00 - 17:00

 

 

Openingstijden Ontwikkelcentrum

Ma - Vr: 08:00 uur - 19:00 uur

Adres

Hoofdkantoor
Overschieseweg 34, 3044 EE Rotterdam