loader image

Partners

Om uw kinderen de juiste ontwikkeling te geven werken wij samen met diverse partners.

Bij Happy Village werken wij samen met Mevis, Gemeente Rotterdam en De Kletsmajoor.

 

 

 

 

Mevis

Wij van Happy Village zijn onderaannemer van Mevis. Mevis is de nieuwe partner in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS) voor de uitvoering van de jeugdhulp. Van laagdrempelige hulp in de wijkteams tot specialistische hulp, wanneer nodig. Woont u in de omgeving: Maassluis, Vlaardingen of Schiedam dan kunt u zich aanmelden via hun website.

Gemeente Rotterdam

Bij Happy Village werken we samen met de Gemeente Rotterdam om kinderen de best mogelijke zorg te bieden. Doorverwijzingen in Rotterdam verlopen via de gemeente en kunnen plaatsvinden op basis van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Voor een doorverwijzing is het belangrijk dat het wijkteam betrokken is en dat er een officiƫle beschikking wordt afgegeven. Deze stappen zorgen ervoor dat we de juiste ondersteuning en behandeling kunnen bieden aan elk kind.

De Kletsmajoor

Bij het Ontwikkelcentrum Happy Village hechten we veel waarde aan een integrale aanpak voor de ontwikkeling van elk kind. Daarom werken we nauw samen met Logopedist De Kletsmajoor. Dankzij deze samenwerking kunnen we logopedisten van De Kletsmajoor op locatie verwelkomen, wat bijdraagt aan een naadloze en efficiƫnte behandeling van spraak- en taalproblemen bij de kinderen

Happy Village

Bij Happy Village is iedereen welkom! De waarden en normen van Happy Village zijn:

Respect

Respect hebben voor elkaar

Helpen

Het helpen van elkaar

Vriendelijk

Vriendelijk zijn voor elkaar

Aanvaarden

Elkaar respecteren als uniek persoon

Loyaliteit

Eerlijk en trouw zijn

Zelfbeheersing

Het hebben van zelfbeheersing

Vergeven

Elkaar kunnen vergeven

Positiviteit

Het hebben van en positieve

Aanmelden

Meld u zelf of een ouder aan voor diverse dagbestedingen of vraag meer informatie aan